Guidelines

Gameplay Regels

1.1
  Ongepaste Gebruikersnamen & Skins
Elke gebruikersnaam of skin die door het stafteam ongepast wordt geacht, wordt van de server verbannen totdat de aanstootgevende kenmerk is gewijzigd tot een meer geschikte gebruikersnaam of skin. Over het algemeen zijn gebruikersnamen of skins met seksuele thema's of beledigende figuren niet toegestaan. Ongepaste Optifine capes worden beschouwd als onderdeel van de skin en vallen daarom onder deze regel.

 

1.2 Het gebruik van illegale clients of mods (Valsspelen)
Elke client/mod die een duidelijk voordeel biedt dat de gameplay verandert, is illegaal. Het gebruik van illegale clients of mods is ten strengste verboden. Mods zoals kill aura, anti-knockback, x-ray, auto-clickers en fly zijn allemaal voorbeelden van illegale clients/mods. Spelers die betrapt worden op het gebruik van illegale clients/mods, kunnen hun statistieken verliezen. Als je bewust samenwerkt met/iemand illegale mods voor je laat gebruiken, kan dit ook leiden tot een ban.  

 

1.3 Bugs & Glitches
Misbruik van bugs wordt gedefinieerd als het opzettelijk gebruiken van een bug of glitch op welke manier dan ook. Misbruik van bugs is ten strengste verboden. Bewust iemand anders laten misbruiken van een bug voor jou kan ook resulteren in een straf.

 

1.4 Multiaccounting
Multiaccounting is het gebruik van meerdere accounts om een ​​voordeel te behalen in een spel. Deze accounts kunnen van jou zijn of van iemand anders. Spelers die hierop worden betrapt, worden volledig gewist. 

 

1.5 Straf ontwijken
Het ontduiken van straf wordt gedefinieerd als het gebruiken van een ander account om een ​​ban te ontwijken of het dempen van een ander account. Als je een straf ontwijkt, wordt dezelfde straf toegepast op het andere account, behalve in het geval van ongepaste skins/gebruikersnamen. Dit kan ook tot gevolg hebben dat je straf wordt verlengd.

 

Discord Regels

2.1
Ongepast taalgebruik en media
Ongepast taalgebruik en media zijn niet toegestaan ​​op Discord. Dit omvat beledigingen (zelfs gemaskerde), pesten en lastigvallen van andere leden, en haatdragende berichten. Er zijn minderjarigen die deze Discord gebruiken, dus vermijd dit soort taalgebruik en bewaar dit op een respectvolle plaats. Het delen van elke vorm van pornografische inhoud wordt als een ernstig misdrijf beschouwd en wordt bestraft met een permanente ban, dit geldt ook voor profielfoto's en statussen.
 

2.2 Controversial discussions and creating drama
Onze Discord-server is niet de juiste plek als je politiek, religie of andere gevoelige onderwerpen wilt bespreken. We staan ​​ook geen berichten toe met de bedoeling drama te creëren. Als je een straf met een moderator wilt bespreken, neem dan contact met hen op in een privégesprek op forums.

 

2.3 Dreigen, doodswensen en zelfmoord aanmoedigen
Het bedreigen van KipNetwork-leden op onze Discord-server of in privéberichten is ten strengste verboden. Deze regel omvat het wensen van de dood of ziekte over hen, en het aanmoedigen van zelfmoord.

 

2.4 Impersonation
Het is niet toegestaan ​​zich voor te doen als Staflid. Sommige van onze meer onervaren leden zouden kunnen denken dat de informatie die u hen geeft officieel is, en dit kan problematisch zijn voor hen en ons. Op het einde zul je ook worden bestraft, dus het is het niet waard, zelfs niet voor een grap.

 

2.5  Scamming / Phishing
Het verkopen van accounts, OptiFine capes of andere diensten is niet toegestaan. We willen onze community beschermen tegen mogelijke oplichting en daarom worden dit soort berichten onmiddellijk verwijderd en wordt de gebruiker permanent van de Discord-server verbannen.

 

2.6 Adverteren
Het adverteren van andere Discord- en Minecraft-servers in onze tekst- en spraakkanalen is niet toegestaan. Dit omvat het streamen en delen van video's van andere Minecraft-servers. De enige uitzondering is het delen van video's met clips van meerdere servers erin. Zolang meer dan de helft van het videomateriaal op KipNetwork is opgenomen, is dit toegestaan. Als we een melding ontvangen van een account dat ongevraagde uitnodigingen in DM's verzendt, zullen we deze verbannen omdat dat betekent dat je onze Discord-server gebruikt als een Minecraft-spelersdatabase.

 

2.7 Bespreking/onthulling van privé-informatie
Wij nemen privacy serieus. Elke discussie of openbaarmaking van privé-informatie wordt onmiddellijk verwijderd en de Discord-gebruiker wordt verbannen.