Update Een nieuwe start!
Started by WebrepositoryHey allemaal,
Na de geweldige overwinning Zaterdag van België ( 3 - 0 ) en gisteren met Nederland ( 3 - 2 ) op het EK hebben we nog meer goed nieuws voor jullie.
Sinds vandaag hebben we in goed overleg het eigendom van KipNetwork overgenomen van Karsten.

 

Maar wat betekend dit nu voor de community?
De afgelopen tijd is er zoals jullie al weten hard gewerkt aan het heropbouwen van KipNetwork maar helaas nog steeds zonder succes.
Helaas is er in deze periode weinig succes geboekt door een gebrek aan motivatie en tijd binnen het team waarmee KipNetwork opnieuw gestart zou worden.
Om het project geen valse hoop te geven zijn we opnieuw samen gekomen met een groepje oude bekenden van KipNetwork om dit project alsnog tot een succes te kunnen brengen.
1 Augustus 2018 was de dag dat de bekende KipNetwork Minetopia zoals de meeste wel zullen herkennen zijn deuren had gesloten ( onder volledige eigendom van Karsten ).
Na een gefaalde poging voor een KipNetwork "2.0" en tussentijdse andere pogingen is het helaas nooit gelukt om KipNetwork weer voor lange tijd open te houden.
Na 2.5 jaar word het voor ons tijd dat we KipNetwork weer terug gaan brengen voor iedereen die hier al die tijd is gebleven en voor de nieuwe "generatie".
Welke plannen we voor nu al hebben bedacht kunnen we nog niet te hard roepen om niet te veel valse hoop te geven over wat gaat komen.
Maar natuurlijk horen we graag ook jullie input wat jullie heel graag willen zien op KipNetwork.

 

Helaas hebben deze veranderingen ook een kleine weerszijde.
Om KipNetwork bij een nieuwe start te kunnen blijven financieren was het voor ons onmogelijk om iedereen zijn oude ranks te laten houden en hebben we moeten besluiten alle ranks en alle aankopen te laten vervallen.
Natuurlijk willen we niet iedereen met lege handen laten staan en zijn we momenteel nog aan het kijken naar een oplossing om iedereen met een rank tegemoet kunnen komen wanneer we onze deuren weer kunnen openen.
Helaas is het voor ons momenteel nog te vroeg om hier een goed besluit over te nemen en uiteraard zullen we hier op een later moment nog op terug gaan komen.

 

Maar hoe nu verder?
De komende tijd gaan we vooral met de community in gesprek over de toekomst van KipNetwork.
Graag horen we van jullie hoe jullie KipNetwork weer terug zouden willen zien en wat jullie ideeën zijn.
We vegen het bord voor nu even leeg en beginnen met jullie allemaal aan dit nieuwe uitdagende avontuur.
Daarbij zullen we dus ook alle bans van de afgelopen jaren ongedaan maken en zullen we de Discord even weer een frisse look geven.
Laten we met zijn allen als community er voor zorgen dat KipNetwork weer zijn oude nostalgie gaat herleven met iets waar we als community achter kunnen staan.
Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en zijn blij weer terug te zijn op de plek die we met toch wel een beetje pijn 2.5 jaar geleden door vervelende omstandigheden hebben verlaten.

 

Tot slot willen we Karsten heel erg bedanken voor alle jaren trouwe dienst aan KipNetwork.
Zonder Karsten zijn we hier nooit samengekomen en zijn de vriendschappen die hier zijn ontstaan er nooit geweest.
Ook de komende jaren zullen we Karsten niet vergeten op KipNetwork en zullen we hem altijd een speciale plek blijven geven voor zijn jaren inzet en doorzettingsvermogen.
En uiteraard wensen we Karsten natuurlijk heel veel succes met zijn muzikale carrière en zullen we hem uiteraard blijven volgen.

  • x1